Print & verwerking

Direct Mail oplossingen op maat

Print & verwerking

Gepersonaliseerde post is een belangrijke pijler in Direct Marketing-campagnes. Het maken van gepersonaliseerde post vergt vakmanschap. Bij Euro Mail werken ruim 150 vakmensen op het gebied van data voorbereiding, print en het samenstellen van mailings. Met elkaar produceren we jaarlijks voor onze klanten bijna 100 miljoen prints en maken en verzenden we ruim 60 miljoen poststukken.

Print
Euro Mail heeft alles in eigen huis om uw fysieke poststukken te verzorgen. Met gebruik van ons ICT platform “vertalen” wij uw data naar print-output,  die we printen op ons moderne fullcolour laserprinters. Euro Mail werkt nauw samen met zowel Canon als Xerox en kan dan ook al uw printwensen vervullen.

Verwerking
Euro Mail beschikt over een uitgebreid machinepark. Hiermee adresseren en verpakken wij uw mailings met hoge snelheid en perfecte kwaliteit. Het betreft het adresseren met inkjet systemen en het machinaal (gecontroleerd) insteken op onze couverteer systemen. Ook kunnen wij uw brochures voorzien van een adresdrager en sealen in bijvoorbeeld milieuvriendelijke folie. Voor bijzondere mailpacks, die beter met de hand kunnen worden samengesteld, beschikt Euro Mail over een team van toegewijde medewerkers hand inpak.
 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte.

Wij helpen u graag!